Учень з Любомля виспівав І місце і Гран-прі на двох Всеукраїнських конкурсах

25 Грудня 2018, 11:18
Андрій Ковальський з Євгенією Тимошенко 4915
Андрій Ковальський з Євгенією Тимошенко

Андрій Ковальський, вихованець Любомльського Будинку школяра, успішно виступив на фестивалі-конкурсі «Сяйво Первоцвітів» та XV вокально-хореографічному конкурсі-фестивалі «KYIV ART TIME».

До новорічних свят Асоціація «Child.ua», на чолі з її президентом Євгенією Тимошенко, ініціює в Україні Новорічний марафон добра, на якому виступав Андрій Ковальський.

З марафону хлопець вирушив на V Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Сяйво Первоцвітів», де серед 350 конкурсантів з різних куточків України здобув Гран-прі в номінації «вокал» із піснею «Nobody but you».

«Мені подарували кубок, диплом, книгу, медаль та сертифікат на безкоштовну участь у конкурсі «В обіймах часу». А коли повернувся на Новорічний марафон добра, Євгенія Тимошенко похвалила мене, що встиг і у них виступити, і здобути Гран-прі», – розповів про участь Андрій Ковальський.

Хлопець здобув І місце і звання «Оксамитовий голос» з піснею «Altair» «The Hardkiss» на XV ювілейному вокально-хореографічному конкурсі-фестивалі «KYIV ART TIME». У подарунок отримав диплом, медаль і настінний годинник з логотипом конкурсу.

«Це дуже виснажуюче, тим паче в таку погоду треба берегти голос. Дуже приємно, що фахівці оцінювали справедливо», – додав Андрій.




Анна СКЛЯНЧУК, учениця Любомльського ЗЗСО №2

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром