У Любомлі привітали енергетиків

22 Грудня 2018, 18:00
У Любомлі привітали енергетиків 4631
У Любомлі привітали енергетиків

З нагоди відзначення професійного свята в актовому залі Любомльської філії ПрАТ «Волиньобленерго» відбулися урочистості, на які з’їхалися працівники обох районів.

Щороку 22 грудня, в день зимового сонцестояння, в Україні відзначають День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли праця енергетиків найбільш відчутна. Це, у свою чергу, підкреслює важливість продуманої і надійної роботи цієї ключової для всієї економіки галузі господарства.

Читайте також: «Як розвивалася електромережа на Любомльщині».

Привітали зі святом енергетиків очільник Любомльської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Валерій Левконюк, перший заступник голови Любомльської районної державної адміністрації Олександр Герасимчук, перший заступник голови Шацької райдержадміністрації Віктор Плейтух та секретар Любомльської міської ради Антон Фурманюк. Вони подякували за продуктивну співпрацю з органами державної влади.

Валерій Левконюк
Валерій Левконюк

Олександр Герасимчук
Олександр Герасимчук

Побажали безаварійної роботи, стабільної частоти в електромережах, погожих днів та спокійних ночей, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків. А також вручили кращим із кращих подяки та пам’ятні подарунки.










1




Фото Яни Юр’євої.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39