Донька загиблого Героя з Любомля взяла участь в обласному фестивалі

22 Грудня 2018, 10:36
Вікторія Федчишин 3299
Вікторія Федчишин

Вихованка Любомльського Будинку школяра Вікторія Федчишина взяла участь в обласному фестивалі для творчих дітей учасників АТО «Самоцвіти».

Захід відбувся у Волинському державному центрі естетичного виховання учнів загальноосвітніх шкіл та технічних навчальних закладів.

Донька загиблого Анатолія Федчишина з позивним «Білий» представила пісню «Я тебе ненавиджу війна» (керівник Світлана Купира). Дівчинка співала:

«Я пишаюсь таточком своїм

Українським хлопцем із Волині,

Що життя поклав за рідний дім,

Зупинив ворожу цю навалу!»

Нагадаємо, Анатолій Федчишин був солдатом Збройних сил України, командиром Рівненської розвідгрупи Добровольчого українського корпусу «Правого Сектору». 10 серпня 2014 року загинув в бою під Іловайськом Донецької області.

Читайте також: «Загиблий Герой АТО Анатолій Федчишин у спогадах рідних»

«Любомль: двом загиблим Героям АТО урочисто відкрили пам’ятні дошки»

«Вісім життів – ціна боротьби в АТО для Любомльського району»

Учасники фестивалю виступали в різних номінаціях: театральне мистецтво, вокал, хореографія, образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво.

У рамках заходу проводилась благодійна акція «Подаруй дитині казку» з метою збору дитячих книжок, іграшок, власноруч виготовлених сувенірів для дітей на Сході, до якої долучилися вихованці Любомльського Будинку школяра.

Діяла патріотична виставка картин «Дякую захиснику», на якій представлені роботи юних художників з різних куточків області.

В кінці свята всі діти військових отримали подарунки від Святого Миколая.

Анна СКЛЯНЧУК, учениця Любомльського ЗЗСО №2

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром