Святий Миколай привітав юних футболістів Любомльського району

21 Грудня 2018, 11:17
Святий Миколай привітав юних футболістів Любомльського району 3275
Святий Миколай привітав юних футболістів Любомльського району

У спортивному залі Волинської митниці провели щорічний турнір із футзалу серед школярів 2004 – 2005 років народження до Дня Святого Миколая.

Турнір організували з метою активізації дитячо-юнацького футболу, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, підвищення спортивної майстерності гравців, популяризації здорового способу життя, – повідомляють у Вишнівській ОТГ.

Читайте такожСеред школярів розіграли Відкритий Кубок Вишнівської ОТГ з міні-футболу

Участь у турнірі  взяли 6 команд:  Римачівського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. –дошкільний заклад», Вишнівського НВК«ЗОШ І – ІІІ ст. –дошкільний заклад», Гущанського ліцею, Олеської ЗОШ І – ІІІ ст., Рівненського ліцею, Згоранської ЗОШ І – ІІІ ст.

Команди були розділені  на 2 групи:

І група: команда Вишнівського НВК, команда Гущанського ліцею, команда Рівненського ліцею. В цій групі перемогу здобула команда Вишнівськог НВК.

ІІ група: команда Римачівського НВК,  команда Олеської ЗОШ, команда Згоранської ЗОШ. В цій групі сильнішими виявились футболісти Римачівського НВК.

У грі за 3 місце команда Гущанського ліцею переграла команду Олеського НВК з рахунком 2:0. У фіналі зустрілись переможці у двох групах: команда Римачівського НВК та команда Вишнівського НВК. У серії пенальті кращою виявилась команда Римачівського НВК із рахунком 2:1.

Переможців турніру нагородили грамотами і призами, а решта учасників отримала від організаторів солодкі подарунки.






 

Коментарі
21 Грудня 2018, 17:49
Молодці,Любомльська отг навіть подарунків не дала дошкільнятам,ганьба та сором чиновникам ЛюбомльськоЇ отг
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024