У Любомльській бібліотеці до маленьких читачів завітав Миколай

20 Грудня 2018, 21:45
У Любомльській бібліотеці до маленьких читачів завітав Миколай з подарунками 2039
У Любомльській бібліотеці до маленьких читачів завітав Миколай з подарунками

За ініціативи народного депутата Ігоря Гузя та при підтримці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» незабутнє свято «Святий Миколай, до нас в гості завітай» влаштували працівники Любомльської бібліотеки для наймолодших і найактивніших читачів.

Читайте також: У Любомлі засвітили новорічну ялинку

У Любомлі влаштували свято для особливих діток

Любомль: у лікарні діткам роздали подарунки від Святого Миколая

Хлопчики й дівчатка з нетерпінням чекали на зустріч зі Святим Миколаєм, адже підготували йому віршики та дуже хотіли подарунків. І ось нарешті Чудотворець завітав до малечі. Присівши з далекої дороги, він уважно слухав поетичні подаруночки дітвори та віддячував їм пакунками з іграшками і цукерками.





Найщиріші вітання віншували представниця Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Людмила Сільчук та керівниця громадської приймальні народного депутата Ігоря Гузя Інна Дідух.

Інна Дідух
Інна Дідух

«Щиро вдячні команді народного депутата Ігоря Гузя та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за участь у святі для наших діток. Завдяки вашій підтримці ми спільно змогли подарувати цих хлопчикам і дівчаткам віру в казку. Дуже раді, що меценати активно підтримують майже всі заходи у нашій бібліотеці. Сподіваюся, що й надалі триватиме наша плідна співпраця», – звернулася до присутніх завідувачка бібліотекою Світлана Овдієвич.

«Від імені батьків хочу подякувати Ігорю Гузю та Ігорю Палиці за те, що постійно долучаються до різних заходів. Приємно, що нардеп піклується і про найменшеньких українців. Здоров’я усім, віри у казку та мирного неба над головою», – побажала бабуся дівчинки, яка є активною відвідувачкою бібліотеки, Лідія Климович.





































Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром