Що робила прокурорша у любомльській гімназії

20 Грудня 2018, 20:30
Зустріч у гімназії 3085
Зустріч у гімназії

Наталія Козачук розповіла дітям про основні положення Конвенції ООН про права дитини та Конституції України, у доступній формі ознайомила їх із міжнародним та вітчизняним законодавством з цієї тематики.

Прокурорша Любомльського відділу Ковельської місцевої прокуратури Наталія Козачук завітала до учнів молодших класів Любомльського навчально-виховного комплексу імені Наталії Ужвій, аби провести бесіду на тему: «Мої права та мої обов’язки», – інформує прес-служба прокуратури області

Метою заходу було виховувати у маленьких волинян повагу до прав інших людей на життя, здоров’я, гідне ставлення один до одного.

Окрім того, лекторка поінформувала учнів і про відповідальність неповнолітніх за вчинення злочинів та адміністративних правопорушень.

З цікавістю вислухавши прокурора, учні поставили їй низку запитань, які стосувалися не лише теми лекції, але і роботи в прокуратурі та побутових ситуацій.

На всі запитання Наталія Козачук дала вичерпні відповіді та наголосила, що і школярам, і правоохоронцям завжди до вподоби спілкування в форматі діалогу й такі заходи правоохоронці планують проводити й у майбутньому.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024