Коцюри: співали, танцювали й односельчан пошанували

03 Серпня 2016, 11:05
6052

У неділю у Коцюрах було надзвичайно людно – чи не всі жителі прийшли до клубу на День села: малеча та молодь – у вишиванках, старші – у святковому одязі, бабусі – у празничних хустинах, дідусі – у парадових картузах.

1


Завітали на свято у майже європейське село – з новеньким асфальтним покриттям та сучасним вуличним освітленням – народний депутат Ігор Гузь, заступник голови райради Ганна Сачук, Вишнівський сільський голова Віктор Сущик, депутат райради, житель Коцюрів Іван Трофимук. Благословив захід настоятель храму Марії-Магдалини отець Віктор.

2

Під час святкового концерту кожен мав змогу помилуватися виробами односельчан. Захоплювало різнобарв’я вишитих бісером ікон місцевих майстринь Надії Антонюк, Наталії Теребухи та Тетяни Герасименко.




Неймовірні дерева з квітів – топіарій – створила Світлана Глущук.


 Олексій Хомічук показав, як уміє столярувати – виставив стільці.

1

Після вручення подарунків і виголошених привітань присутні насолоджувалися виступами місцевих аматорів сцени.

2



1


До речі, наймолодшій учасниці концерту – 6 років, найстаршій – понад 60.

Віншували подружжя Марії та Івана Кравчуків, які в парі прожили 63 роки, виховали двоє дітей, п’ять онуків, сім правнуків, та наймолодшу пару, яка нещодавно поєднала свої серця – Марію та Володимира Храмцових. Многая літ бажали найстарішій жительці с. Коцюри – Євгенії Леонтіївні Сачук, а також наймолодшому мешканцю – дев’ятимісячному Захарчику – сину Аліни та Андрія Барилюків.

3


У Коцюрах проживають діти війни, солдатські вдови, ветеран Великої Вітчизняної війни Іван Кравчук, ветеран Афганської війни Валерій Світящук. Не дочекалася сина із війни Марія Трофимук, якій так і не судилося більше обійняти свого Миколу. У селі живуть ліквідатори наслідків Чорнобильської катастрофи Анатолій Федонюк та Василь Трохимук.

Усіх коцюрівців привітали піснею місцеві аматори сцени, а сільський голова вручив пам’ятні подарунки.

2

По закінченні урочистої частини відбувся розіграш лотереї, головним призом якої була коза Рогатка. Її господарем став Іван Гаврилюк.


Кролика виграв майбутній першокласник Давид Гнатюк.


1

Ще майже 50 подарунків знайшли своїх власників завдяки сліпому жеребкуванню.


Незабутній День села відбувся завдяки спонсорській допомозі місцевих жителів, активній участі у підготовці сільських депутатів із Коцюрів,


завідуючої клубом Наталії Петрук і її чоловіка Василя.


А також тих, хто долучився до організації свята.

2


Ввечері всі танцювали та веселилися під запальну гру музик із Луцька.

1


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024