Скільки ще «чернігівський вояжер» очолюватиме Волинську митницю?

01 Серпня 2016, 12:28
1577

Обсяг надходжень коштів від Волинської митниці зменшується вже впродовж чотирьох місяців, тож керівництво облдержадміністрації звернеться до Кабміну та президента щодо діяльності очільника митниці Олександра Шавлака.

Про це у понеділок, 1 серпня, йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації.

Повідомляють Волинські новини.

Зі слів директора департаменту фінансів облдержадміністрації Ігоря Никитюка, в області не змінилася ситуація з невиконанням індикативних показників надходжень митних платежів і, згідно з інформацією митних органів, до кінця року не очікують виконання цих показників.

Станом на минулу п’ятницю рівень виконання становив лише 82%. У зв’язку з цим голова ОДА підготував листи до Кабміну та президента.

Як поінформував начальник ГУ Держказначейства у Волинській області Михайло-Мирослав Леміщак, протягом липня від Волинської митниці обсяг надходжень зменшився на 65 мільйонів гривень порівняно з минулим роком.

Своєю чергою, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зауважив, що виникає питання до керівництва Державної фіскальної служби «чому ми його там тримаємо, цього чернігівського вояжера? Що він там робить? Квітень, травень, червень, липень – чотири місяці поспіль спостерігаємо зменшення надходжень до державного бюджету через митницю».

З його слів, невдовзі на рівні держави можуть відмовити у наданні Волині другого траншу у розмірі 48 мільйонів гривень на соціально-економічний розвиток, оскільки область не наповнює державний бюджет.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром