Зразкові художні колективи Любомльського Будинку школяра підтвердили свої звання

02 Грудня 2018, 10:49
Вихованці студії образотворчого мистецтва «Етюд» 2507
Вихованці студії образотворчого мистецтва «Етюд»

Вихованці студії образотворчого мистецтва «Етюд» та духового оркестру беруть участь у багатьох конкурсах і займають призові місця.

Студія образотворчого мистецтва «Етюд» створена у 2001 році і об’єднує дітей, які люблять творчість і естетику. Керівник студії – Оксана Михайлівна Богута.

Навчальна програма, за якою працює студія, розрахована для дітей віком від 6 до 18 років. Від опанування елементарними знаннями з теорії малюнку та живопису, поняттями про види техніки малюнку та живопису, уміння передати об’єм за допомогою світлотіні до оволодіння законами колористики, творчим підходом до розробки кожної композиції, створення власних художніх композицій.

Вихованці студії взяли участь та стали переможцями у багатьох виставках та конкурсах з образотворчого мистецтва.

На сьогодні, образотворча студія «Етюд» – це стійкий колектив із своїми значними здобутками і популярністю серед молоді міста.

Вихованці студії образотворчого мистецтва «Етюд»
Вихованці студії образотворчого мистецтва «Етюд»

Студії образотворчого мистецтва «Етюд» присвоєно почесне звання «Зразковий художній колектив» (наказ МОН України № 733 від 05.08.2008р.). Підтверджено звання «Зразковий художній колектив» (наказ МОН України №344к від 15.07.2013р.). Присвоєно звання «Народний художній колектив» (наказ МОН України № 1035 від 28.09.2018 р. «Про присвоєння, підтвердження, позбавлення почесних звань «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив»).

Гурток духового оркестру Будинку школяра створений у 2003 році. З 2007-го його очолив Олександр Олександрович Шоцький, під керівництвом якого зростає майстерність і популярність оркестру в межах міста і області. 

Читайте також: «Олександр Шоцький із Любомля: у музиці – його життя»

Вихованці духового оркестру
Вихованці духового оркестру

Сьогодні духовий оркестр об’єднує дітей віком від 6 до 17 років, духовно близьких, які завоювали любов глядача за свій стиль та якість виконання різноманітних творів. Вихованці духового оркестру беруть активну участь у масових заходах міського та обласного рівня.

Вихованці духового оркестру
Вихованці духового оркестру

За досягнуті успіхи юні оркестранти мають нагороди.

Читайте також: Перемоги і здобутки духового оркестру будинку школяра

Наказом Міністерства освіти і науки України від 15.07.2013 р. № 344-к гуртку духового оркестру Любомльського Будинку школяра присвоєно почесне звання «Зразковий художній колектив».

Підтверджено звання – наказ МОН України № 1035 від 28.09.2018 р. «Про присвоєння, підтвердження, позбавлення почесних звань «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив».

Анна СКЛЯНЧУК, учениця Любомльського ЗЗСО №2

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024