На «Ягодині» розмитнили першу «євробляху»

30 Листопада 2018, 14:09
Фото ілюстративне 4192
Фото ілюстративне

У «Ягодині» перший у практиці митного оформлення за новими правилами автомобіль «Volkswagen» – 1999 року виготовлення. Його власник – мешканець прикордоння. Раніше він не міг оформити це авто, оскільки воно не відповідає стандарту Євро-5.

Станом на 29 листопада за деклараціями громадян, які раніше користувались в Україні легковими автомобілями з іноземною реєстрацією, Волинська митниця випустила у вільний обіг сім транспортних засобів різних, переважно німецьких, виробників. Шість з них оформили на митному посту «Луцьк», один – на митному посту «Ягодин», – про це інформують у Волинській митниці ДФС.

П’ятеро громадян, які легалізували авто, мешкають у Волинській області. Решта – скористались наданим законом правом звертатися до будь-якого органу доходів і зборів, без застережень щодо місця їхньої реєстрації.

Без виїзду за межі України вони подали до митниці декларацію за встановленою формою, сплатили до бюджету разом понад 515 тисяч гривень і отримали документи для подальшої реєстрації у сервісному центрі МВС.

Читайте також: Гоніть бабло: «євробляхи» не пускають в Україну без застави

Бомба сповільненої дії запущена. Зараз вона вибухає в Устилузі, завтра – в Ягодині: волинський активіст звернувся до Президента

Поліція отримала право зупиняти євробляхи

За неоформлену автівку з іноземною реєстрацією передбачено штраф, – Волинська митниця ДФС

 

Коментарі
01 Грудня 2018, 01:50
Які 515 тис гривень ? Ви що з глузду з’їхали ?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024