Римачі: відбувся ІІ щорічний турнір за Кубок Сергія Киричука

26 Липня 2016, 10:08
4637

У неділю, 24 липня, відбувся ІІ щорічний турнір із футболу пам'яті прикордонника Сергія Киричука, який героїчно загинув при виконанні бойового завдання на східній ділянці державного кордону України. Змагання провели в рідному селі Сергія в Римачах.

Участь у ньому взяли чотири юнацьких команди з сіл Римачі, Згорани, Полапи та смт Головно. Молодь показала класну гру на найвищому рівні.


Результати відбіркових матчів: Римачі-Згорани – 3:1, Головно-Полапи – 0:1, у фіналі ж визначилися переможці – Римачі-Полапи – 4:0.


Учасники отримали грамоти та грошові винагороди від організаторів турніру. Команда-переможець ще й перехідний кубок із рук батька Сергія Киричука Володимира Миколайовича. Також було відзначено учасників команд – кращого бомбардира, нападаючого, захисника і півзахисника, найцінніших гравців, наймолодших гравців – вони отримали грошові винагороди.

Головним натхненником проведення турніру став громадській активіст села Римачі Іван Самолюк.

Тисячу гривень для надання призів спортсменам було виділено Римачівською сільською радою, їх разом із грамотами вручав сільський голова Богдан Зосимчук. Нагороду кращому бомбардиру та солодощі кожній команді вручив депутат Волинської обласної ради Юрій Гупало (перед тим він подарував форму юнацькій команді с. Римачі). Депутат районної ради від Римачів Володимир Гвізда та Ігор Петрович від прикордонників теж прийшли на змагання з призами.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024