Рівне: на дитсадок виділи ще два мільйони гривень

24 Липня 2016, 12:06
1484

Відділ освіти Любомльської райдержадміністрації нещодавно провів переговорну процедуру закупівлі для визначення підрядника для реконструкції дитсадка у селі Рівне.

Мова йде про коригування будівлі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Рівненської сільської ради.

Повідомляє газета «ВІСНИК+К».

У вересні минулого року були проведені відкриті торги на закупівлю робіт для рівненського дитсадка. З учасником переможцем ТзОВ «Будівельник» уклали угоду на загальну суму чотири мільйона сто сорок дві тисячі двісті вісімдесят дев’ять гривень.

У процесі здійснення авторського нагляду за ходом будівництва проектною організацією, технаглядом, представниками замовника і підрядника  було виявлено ряд додаткових робіт, які не передбачені початковою проектно-кошторисною документацією.

За експертними висновками виконання яких є вкрай необхідним для забезпечення повного циклу робіт та здійснення якісного ремонту приміщень. Відтак, здати приміщення дошкільного навчального закладу в експлуатацію без виконання додаткових робіт не можливо. Вартість додаткових робіт оцінили в один мільйон дев’ятсот п’ятдесят дві тисячі гривень.

За рішенням конкурсної комісії, так як виконання робіт за цим проектом здійснює ТОВ «Будівельник», тож продовження та завершення має виконати ця ж фірма. Яка до кінця 2016 року має здати об’єкт в експлуатацію.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39