На Волинському кордоні мирний протест переріс у бійку

26 Листопада 2018, 17:00
На пункті пропуску «Ягодин» масова бійка.  5079
На пункті пропуску «Ягодин» масова бійка. 

На пункті пропуску «Ягодин» масова бійка. 

Люди почали кидатися шинами, а фура намагалася наїхати на активістів, які перекрили водію дорогу, – повідомляє Волинь24.

Нагадаємо, протягом 30 хвилин мітингарі пропускають по три вантажівки з обох сторін кордону.

Однак один із водіїв вантажного автомобіля вирішив проїхати без черги. Такі дії обурили мітингувальників. Вони почали кидати в автомобіль шини та битися, а водій вигукував із автомобіля: «Я вас всіх поріжу!».

Протягом п’яти хвилин поліція не втручалася, однак коли мітингувальники почали жбурляти у вантажівки палаючі шини, а вантажівка почала рухатися на людей – втрутився спецпідрозділ поліції. 

Водію вантажівки вдалося вирватися через блокувальників та проїхати кордон, за ним поїхали й наступні п’ять вантажних автомобілів.


Читайте також:  На «Ягодині» власники «євроблях» палять шини і блокують роботу митниці

Поліція попереджає волинян про акції протесту на пунктах пропуску «Ягодин» та «Устилуг»

Бомба сповільненої дії запущена. Зараз вона вибухає в Устилузі, завтра – в Ягодині: волинський активіст звернувся до Президента

Гоніть бабло: «євробляхи» не пускають в Україну без застави

Коментарі
26 Листопада 2018, 22:18
П'яний зброд
27 Листопада 2018, 01:11
Придурки !!! От на кого ще треба воєнний стан ввести. Розгулялись ті бляхери. !!! Тероризують людей на кордоні, жах!!!
27 Листопада 2018, 01:45
Ти сам придурок!!! Щоб ти заробив на авто своїм горбом, ти теж стояв би. А так мама чи тато купили і заїбісь да!!!!! Не хрина ти не розумієш!!!!!
27 Листопада 2018, 02:01
Чому через протести повиннi страждати невиннi люди?! Хто тих мiтингувальникiв надiлив правом пропускати чи не пропускати автомобiлi?! Такий балаган ще нiколи не призводив до чогось доброго! Нехай по ВР палаючими шинами кидають! Я б на мiсцi водiя вчинила так само!
27 Листопада 2018, 03:15
Дорогі бляхарі! Для досягнення вашої цілі-привернення уваги суспільства до ваших проблем - вистачить і знизити пропускну можливість доріг Ягодина, а не блокувати роботу людей які тим чи іншим способом заробляють собі на життя і на податки для вас і всіх інших. Майте совість!!! Штурмуйте ВРУ, КМУ а не простих людей...
27 Листопада 2018, 03:41
Це правильне рішення-молодці--підтримую\тут зграя коментів від хохлів\це не українців.Чому їхати до Києва\\нехай вони їдуть до нас.Взагалі вони боряться за бєшанні тарифи-газ-електро-топливо-розмитненя.От чому не співвчувати ми ж укр.і проти здирництва влади.Всім тяжко--всі хочуть добре жити--треба боротися.ДАВАЙТЕ НЕ БУДЕМ РИБА-РАК І ЩУКА- ЄДНАЙМОСЯ БРАТТЯ.
27 Листопада 2018, 10:00
Що придурки то придурки!!! Перекрили рух, скільки коштів недоотримала держава в бюджет? А це все наші зарплати і пенсії, допомоги і пільги!!! Але того не зрозуміти тим бляхарям і контрабандистам, які не сплатили жодної копійки в бюджет і вимагають шось від держави!!! Там зібралися лінтяї, які не привикли працювати, а тільки кричати і чогось вимагати!!! ПРИДУРКИ!!!!!!!
02 Грудня 2018, 11:16
Підтримую Ігоря треба їх пиз-ти!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024