У хірургічному відділенні Любомльської райлікарні зробили ремонт

17 Листопада 2018, 21:10
4894

Ініціатором цієї справи став завідуючий відділенням Олександр Дець, який написав відповідне звернення у до народного депутата Ігоря Гузя, а він у свою чергу звернувся до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Пропозицію парламентарія підтримали і дали згоду на фінансування необхідних будівельних матеріалів та інструментів, – пише Кордон.

Загалом з фонду було виділено 26,5 тисячі гривень. За ці кошти медики власними силами пошпаклювали і пофарбували стіни у кімнатах та коридорі.

Оглянути, як виконані роботи, і заодно поспілкуватися з колективом до лікарні прибув представник фонду «Тільки разом» Микола Оніщук та помічники народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч та Ігор Торба.

«Старатимемося й надалі шукати можливості для того, щоб підтримувати галузь. Інших варіантів не лишається, адже нині на рівні держави забезпечення медицини, на жаль, неповне і нестабільне», — каже Микола Оніщук.

У свою чергу помічник народного депутата Андрій Бокоч повідомив, що вже найближчим часом за рахунок субвенції на соцекономрозвиток в район надійде 400 тисяч гривень на перекриття даху приміщень Любомльської ЦРЛ.

Торік, нагадаємо, на такі ж потреби виділялося 500 тисяч гривень. Не була обділена увагою і первинна ланка медичної допомоги: у 2017-му за підтримки команди Ігоря Гузя для її потреб було придбано різноманітного обладнання на суму 318 тисяч гривень.

«Ми не можемо гарантувати, що вирішимо всі проблеми одразу, але в міру своїх можливостей робити це зобов’язані, відтак, команда нардепа й надалі надаватиме максимальну підтримку не тільки медицині, а й іншим галузям, — коментує помічник народного депутата Андрій Бокоч».

2


1

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024