У Згоранах завершився обласний фестиваль із пляжного волейболу

19 Липня 2016, 10:00
4699

Упродовж 15-17 липня на березі Великого Згоранського озера відбувався обласний ХІ обласний фестиваль із пляжного волейболу на кубок Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Змагання організували і провели спільно з сектором молоді та спорту Любомльської райдержадміністрації, Згоранською сільською радою та Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за програмою Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих та масових заходів «Олімпійське літо-2016».

У фестивалі взяли участь 46 команди у вікових категоріях: чоловіки до 35 років, 36-45 років, 46 років і старші, жінки, діти.






Позмагатися приїхали команди з Волинської (міст Луцьк, Ковель, Володимир-Волинський, селища Шацьк, Стара Вижівка, село Згорани), Рівненської (команда селища Млинів, міста Вараш) та Львівської областей (команди міст Львів, Сокаль, Самбір та Червоноград).

Під час урочистого відкриття фестивалю учасників привітали голова Любомльської районної державної адміністрації Микола Пархомук, голова Згоранської сільської ради Олександр Лукашук, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад, депутат Волинської обласної ради Юрій Гупало та головний суддя змагань тренер місцевої ДЮСШ Василь Сац.



Отож, після запеклих матчів, незважаючи на літні зливи, місця серед вікових категорій розподілилися таким чином:

- чоловіки до 35 років: І місце – команда з м. Самбір Львівська обл. (Владислав Павелко, Максим Мельничук), ІІ місце – команда м. Львів (Юрій Бокман, Данило Гера), ІІІ місце – команда з смт Млинів (Дмитро Демидюк, Олександр Покотило);



- чоловіки 36-45 років: переможці – команда з м. Луцьк (Володимир Лісобей, Ігор Рясик), срібний призер – команда з м. Сокаль Львівської обл. (Андрій Ваврук, Микола Борис), бронзовий призер – команда з м. Львів (Євген Чарнож, Олександр Бойчук);


- чоловіки 46 років і старші: І місце – команда з м. Луцьк (Андрій Осадчук, Олександр Лукашін), ІІ місце – команда м. Ковель (Микола Левчук, Ігор Татарковський), ІІІ місце – команда з смт Стара Вижівка (Петро Чорний, Сергій Синицький);


- жінки: І місце – команда з м. Львова (Оксана Фігура, Тетяна Чарнож), ІІ місце – команда з с. Згорани (Марія Вігура, Ольга Слісар), ІІІ місце – команда з м. Червоноград (Таїсія Струкова, Тетяна Степанич).


У категорії «діти» змагалося 7 команд: 3 – з м. Ковель, 4 – із с. Згорани. Усі призові місця вибороли господарі фестивалю. Так, І місце – Юлія Кухта, Марія Цвид, ІІ місце – Яна та Юлія Купири, ІІІ місце – Катерина Хомич, Мар’яна Оксентюк.

1

Переможці та призери фестивалю були нагороджені медалями, грамотами, дипломами, кубками і призами від організаторів та спонсорів.
 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024