На фестивалі «FEST Like» у турнірі з міні-футболу перемогли медики

17 Липня 2016, 17:00
1693

На березі Великого Згоранського озера відбувається Міжнародний фестиваль «FEST Like».

У рамках цього фестивалю у неділю, 17 липня, організатори провели турнір із міні-футболу серед представників органів влади Любомльщини, організації учасників і ветеранів АТО, працівників фірми «Любомльтеплобуд» та лікарів ТМО Любомльського і Шацького районів.

Йдеться на інформаційному сайті Прибужжя КОРДОН.

Проведенню турніру з міні-футболу не став перешкодою навіть дощ та гроза. Кожен тайм тривав по 12 хвилин за кільцевою системою проведення подібних матчів.

У першому поєдинку зійшлися команди атовців та медпрацівників. Перемогу здобули медики – 0:1.



Далі зіграли матч працівників фірми «Любомльтеплобуд» та Любомльської міської ради. На жаль, депутати отримали поразку – 2:1.




Найцікавішим видався матч між учасниками АТО та працівниками «Любомльтеплобуд». У грі було чимало цікавих моментів, як від одної команди, так і від другої. Рахунок поєдинку – 5:2.




Четверту гру провели медики Любомльщини та «Любомльтеплобуд». Матч був запеклим, перемога здобули лікарі із рахунком 5:3.



Останню гру у турнірі провели атовці та депутати Любомльської міської ради. Перемогли учасники АТО із рахунком 3:1.



Отож, четверте місце зайняла команда Любомльської міської ради, третє – «Любомльтеплобуд», друге – учасники та ветерани АТО, перше – працівники ТМО Любомльського та Шацького районів.

Організатори «FEST Like» нагородили переможців іменними кубками фесту.





 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024