Любомльчани не забувають про тих, хто на передовій

13 Липня 2016, 18:49
1440

Напередодні чергової поїздки в зону АТО наших незмінних волонтерів Олександра Положевця та Віталія Лісецького, небайдужі жителі Вишнева зібрали та передали на Схід чимало закруток, сала, тушонок. Поділилися й першим урожаєм картоплі й огірків. Ініціювали збір продуктів сільських голова Віктор Сущик разом із місцевими депутатами.


Як завжди, до цієї благодійної справи долучилися підприємці-вишнівчани Оксана і Вітя Козел. Вони передали нашим захисникам хліб, який безкоштовно запакував Сергій Веремчук.

На прохання бійців танкової роти та артилеристів, які потребували робочих холодильників та ручних пральних машинок, відгукнулися жителі нашого і сусіднього районів. Так, Андрій Васильчук із Римачів подарував хлопцям «пралку», Віктор Хацер із Любомля та Андрій Хомич із Тойкута Ковельського району – холодильники.




Словом, повен бус усього найнеобхіднішого у супроводі надійних людей, поїхав на Схід. Буквально за кілька днів усі передачки буде доставлено у ті населені пункти, про які ми найчастіше чуємо в новинах.

Організатори дякують усім, хто відгукнувся та допоміг, чим міг. Пам’ятаймо: війна триває і захисники-земляки потребують нашої підтримки. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024