ВесілляНаРайоні: редактора любомльської районки «прибрали» до рук

06 Листопада 2018, 21:34
Новоспечене подружжя Боярчуків 5445
Новоспечене подружжя Боярчуків

На рушничок щастя стали редактор газети «Наше життя» Сергій Боярчук із Любомля та медична працівниця Людмила Артемова із Мелітополя Запорізької області.

У вівторок, 6 листопада, розділити радісну подію з молодятами прийшли колективи редакції та стоматологічного відділення, – про це на своїй сторінці facebook написала Лілія Станіславчук, начальниця Любомльського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

«Надзвичайно чуттєво та зворушливо привітала своїх дітей власним віршем мама Сергія Надія і за древнім українським звичаєм подарувала невістці хустину. Саме так мають об’єднуватись Схід та Захід України – весільними рушниками, коханням, усмішками, щасливим сміхом дітей», – йдеться у дописі.

Лілія Петрівна розповіла молодятам про потрібний українським громадянам загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО», який активно стартував у червні 2017 року.

Щиро вітаємо новостворене подружжя із знаменною подією. Нехай у сім’ї панує розуміння та щастя. Нехай спільний шлях буде світлим і щасливим, а сімейна чаша буде повна достатку й радості.

Молодята з рідними
Молодята з рідними

Коментарі
07 Листопада 2018, 01:58
Приєднуюсь до привітань.Злагоди і кохання.Г ірко!!!!!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024