Шацький район заплатив Любомльській лікарні за своїх хворих 200 тисяч гривень

27 Жовтня 2018, 11:22
Любомльська райлікарня 1657
Любомльська райлікарня

На сесії Шацької районної ради депутати прийняли зміни до бюджету, в яких передбачено передачу 200 тисяч гривень Любомльському району.

Це кошти, як зазначив голова районної ради Сергій Карпук, є частиною медичної субвенції, що надійшла у Шацький район, – пише Район.Шацьк.

Зважаючи на те, що Шацька районна рада прийняла рішення про реорганізацію Шацької районної лікарні та первинної ланки медицини у некомерційні комунальні заклади в рамках медичної реформи, у Любомльському районі лікарям заборгували понад 2 мільйони гривень заробітної плати. Зважаючи на це, а також те, що чимало жителів Шацького району їздять лікуватися в Любомльську лікарню, Шацька районна рада прийняла рішення про передачу частину коштів медичної субвенції за кількість пролікованих хворих з Шацька.

Читайте також: Любомльська громада: депутати не дали коштів на погашення зарплат медпрацівникам

Медикам Любомльської районної лікарні заборгували зарплату

Відповідно 200 тисяч гривень отримає Любомльська лікарня за надані медичні послуги пролікованим жителям Шацького району.

Таке рішення голова та депутати Шацької районної ради прийняли для забезпечення належного лікування громадян, які проживають в Шацькому районі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024