Представники Любомльського району взяли участь у Міжнародному турнірі

06 Липня 2016, 09:51
1307

У Хелмському повіті відбувся ХІХ турнір «Між нами сусідами», у якому взяли участь культурно-спортивні делегації та їх партнер із міжнародної співпраці – Полапівська сільська рада.

Після урочистого відкриття та вітань представниками влади, на облаштованих майданчиках розпочалися спортивні змагання: перетягування канату, піднімання гирі 17,5 кг, розпилювання колоди сімейною парою, спортивні естафети (серед учнівських команд юних пожежників). Журі оцінювало виступи аматорів сцени, на якій протягом 15 хвилин треба було представити кілька жанрів. Водночас проходив огляд виробів кулінарних і народних умільців. У деяких видах поза конкурсом брали участь і полапці.

Сільський голова Олександр Богачевський прочитав гумореску «Невдалий шлюб». Учень Полапівської школи Сергій Степанюк зачарував усіх присутніх, виконавши пісню «Польські квіти». Команда чоловіків взяла участь у спортивних змаганнях. Найоригінальнішим видався конкурс, що проходив серед вуйтів гмін: потрібно було якнайдовше просидіти на штучному стрибаючому «бику».

Після закінчення всіх змагань, відбулося нагородження учасників. Вуйт гміни Камень Роман Концьора подякував усім за участь та запросив до себе на ХХ турнір, який наступного року відбудеться вже в Дорогуську.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024