Любомльська бригада екстренної медицини здобула срібло у «медичному ралі»

20 Жовтня 2018, 12:54
Учасники змагань 4557
Учасники змагань

У Луцьку відбулися обласні змагання екіпажів карет швидкої допомоги.

Бригади відпрацьовували клінічні випадки з реального життя, співпрацюючи з працівниками ДСНС, — повідомили у обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Зауважимо, що ніхто з учасників навіть не здогадувався про те, що чекає команду попереду. Всі етапи змагань проходили в різних локаціях і зашифровані незвичайними назвами: «Не все так просто», «Несподівана зупинка», «Подвійний капець», «Карабас Барабас», «Бліцкріг». Всі завдання були максимально наближені до реальності, а інсценізація надзвичайних ситуацій змушувала хвилюватись кожного члена команди. Такий чемпіонат стимулює усіх учасників прагнути підвищення рівня професіоналізму, адже будь-яке неправильно прийняте рішення вартує пацієнту життя, — йдеться в повідомленні.

Отож, переможницею змагань стала бригада Ківерцівського відділення ЕМД у складі: лікаря з медицини невідкладних станів Бак Л.П, фельдшера Дідович Р.В. та водія Мороз Р.В.

Друге місце виборола команда Любомльського відділення ЕМД і третє місце зайняла команда Ратнівського відділення п. Велимче.

2

1





Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024