Староста Запілля привітала зі святами односельчан, завітавши до них в гості. ФОТО

29 Грудня 2019, 18:11
10147

Виконуюча обов'язки старости села Запілля Ольга Фізик привітала жителів з новорічно-різдвяними святами, завітавши в гості до старшого покоління у костюмі Діда Мороза.

«Ви би бачили реакцію та емоції, коли Дід Мороз прийшов в гості до старшого покоління (і не тільки) – то є щастя! Повірте, я бачила багато щасливих очей, але, напевно, більше задоволених та радісних як ті, яких я побачила вчора та сьогодні – вже давно не спостерігала.

Свято чекають не тільки дітлахи, але і дорослі. Цими днями ми у цьому переконалися», – пише на своїй сторінці Ольга Фізик у фейсбуці.

Спонсорську допомогу надали Сергій СамолюкТзОВ «ЕКОПЕЛ», ФОП Надія Матвієнко (Валюх) та благодійник, який просив не згадувати публічно його імені (але якому щиро вдячні у сільраді).

«Ми постаралися зробити свято та привітати старше (але не завжди) покоління із прийдешнім Новим Роком. Ви знаєте, таких емоцій я дуже давно не переживала. Хочу щиро подякувати снігурочці та циганці (моїм дівчатам), які допомогли брати участь у цьому дійстві. Вітаю з Новим Роком всіх, будьте всі здорові та щасливі! Ще раз гарно всім дякую», – додала очільниця старостинства.





























































 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024