У Любомлі привітали працівників культури.ФОТО

07 Листопада 2019, 15:17
Виступають учні Бірківської школи 11004
Виступають учні Бірківської школи

З нагоди прийдешнього Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбулися урочистості у Любомльському міському будинку культури.

У четвер, 7 листопада вітали працівників культури. Привітати винуватців свята прийшли перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук, заступниця голови райради Ганна Сачук, заступник міського голови Олег Зламанюк, які побажали усіляких гараздів та відзначили подяками кращих у цій сфері.

Начальник відділу культури Любомльської міської ради Володимир Дячук у своєму виступі згадав про всі здобутки діячів культури та мистецтва цьогоріч.  Багатьом працівникам культурної сфери вручили подяки та подарунки.

Ведучою свята була учениця Любомльського ЗЗСО №2 Анна Склянчук. Вітали винуватців свята виступами вокальна група Бірківського будинку культури, виступила вихованка Будинку школяра Анастасія Шалапута. Креативно підійшли до справи керівники гуртків будинку школяра Марія Козачук та Наталія Савош, які показали забавну виставу-вітання «Слідство ведуть колобки».

Зворушив своїм співом усіх присутніх на святі Богуслав Смітюх із Куснищ. З танцями виступили учні Бірківської школи та колектив «Едельвейс». Співали учні міської школи №2, вихованка будинку школяра Владислава СавосюкІванна Богдан та Олена Тимощук а також вчителі міської школи №3.














































 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024