Архів новин за 19 Травня 2021

16:05
Історії українців, які отримали другий шанс на життя завдяки трансплантації все частіше зустрічаються у заголовках новин, особливо волинських.
15:05
На Волині пропонують роботу для спеціалістів у будівельній сфері. Зокрема є актуальні вакансії для бляхарів, бітумників, арматурників, бетонятів,  інженерів і не тільки. 
14:05
Громадян України, які їдуть до Польщі працювати, вакцинуватимуть від коронавірусу на кордоні препаратом Johnson & Johnson, який вимагає тільки одного уколу.
13:05
Прокурори Любомльського відділу Ковельської окружної прокуратури затвердили і скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 45-річним жителем Володимира-Волинського незаконного придбання й перевезення бурштину.
13:05
За «грошову винагороду» посадовець допомагав безперешкодно ввозити в Україну автомобілі на іноземній реєстрації.
12:05
Фахівці Любомльського районного відділу ГУ ДСНС України у Волинській області провели профілактичні протипожежні рейди у житловому секторі Згоранського старостинського округу Головненської територіальної громади.
10:05
У Мінфіні повідомили, за скільки можна купити та продати валюту у банках Любомля та на «чорному» ринку.У Мінфіні повідомили, за скільки можна купити та продати валюту у банках Любомля та на «чорному» ринку.
09:05
Підписали Угоду про співпрацю між Рівненською громадою та Волинським національним університетом імені Лесі Українки
08:05
На території Управління пенсійного фонду в Любомлі відбулися гарнізонні тактико-спеціальні навчання.
08:05
ПрАТ «Волиньобленерго» попереджає про планові вимкнення електроенергії в районі.
08:05
З ранку до самого вечора небо у Любомлі буде вкрите хмарами. Уночі пройшов дощ, але він припинився ще до ранку, та більше в цей день не розпочнеться.
29/03/2024 Четвер
28.03.2024