Архів новин за 21 Серпня 2020

23:08
В Україні змінили формулу розрахунку субсидій, а також скоротили розмір соціальної допомоги. Все це в результаті може привести до зниження розміру субсидій до 40%.
22:08
Таких фото з екскурсій у Брестську фортецю є багато за різні роки.
22:08
Світлина 50-х років. Сільська вулиця, яка з польських часів носила назву – Солтиси (тепер вулиця Матиюка).
21:08
З метою відзначення Дня прапора та 29-ї річниці незалежності України на стадіоні в селищі Головне проводиться розіграш кубка Головненської ОТГ з футболу.
19:08
З 1-го листопада в Україні будуть по-новому видавати в’їзні візи. Змінитися сама процедура оформлення.
17:08
Під час чергового засідання присутні заслухали інформацію про сплату податків до місцевого бюджету підприємствами, які знаходяться на території громади та про роботу відділу соціального захисту населення.
16:08
На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби виявили в вантажі з гуманітарною допомогою 20 тисяч одиниць незадекларованого товару.
16:08
Шацький районний суд задоволив позов Ковельської місцевої прокуратури в інтересах державного підприємства "Любомльське лісове господарство" й Вишнівської сільської ради Любомльського району та зобов’язав громадянина відшкодувати шкоду, завдану незаконною порубкою дерев, на суму понад   108 тисяч гривень.
16:08
За увесь період спостереження у Любомльському районі коронавірусну інфекцію виявили у 66 людей, 11 осіб хворіє, 55 хворих вже одужали, у 118 жителів краю підозрювали коронавірус.
15:08
Працівники Любомльського районного відділу управління ДСНС України у Волинській області провели інструктажі з керівниками закладів освіти Вишнівської сільської ради на нараді освітян громади, задля запобігання виникненню пожеж у навчальних закладах.
13:08
Неодмінні та вагомі питання з охорони праці розглядали і вивчали цього тижня майстри лісу та лісокомплексу ДП «Любомльський лісгосп» під час навчальної наради, яку організували представники ТзОВ «Луцький навчальний цент» спільно з Волинським ОУЛМГ.
12:08
Під керівництвом Любомльського міського голови Романа Ющука відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини.
11:08
Головненська громада оголошує початок онлайн вподобання до фото конкурс присвяченого відзначенню Дня Державного прапора України: «Краща світлина з прапором».
10:08
Інформація щодо накопичення черг по обидва боки кордону «Ягодин-Дорогуськ».
09:08
У Мінфіні повідомили, за скільки можна купити та продати валюту у банках Любомля та на «чорному» ринку.
09:08
Під головуванням голови районної державної адміністрації Ігоря Оксенчука проведено нараду  по обговоренню питання та алгоритму дій щодо створення центрів професійного розвитку педагогічних працівників.
08:08
Вранці та вдень у Любомлі буде триматися ясна погода, а ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів.
29/03/2024 Четвер
28.03.2024