Новини року: найрейтинговіші публікації на Район.Любомль

15 Червня 2017, 21:27
3154

Редакція Район.Любомль 15 червня святкує День народження. 15 червня 2016 року наше видання запрацювало онлайн і з цього часу щодня без вихідних висвітлює життя Любомля і району.

Район.Любомль – це видання про життя міста. Його побут. Його атмосферу. Його контекст. Його минуле і теперішнє. Про життя людей у місті, їхні свята і проблеми. Журналісти «Район.Любомль» завжди там, де люди, саме у цьому фішка інформаційного ресурсу. Наш девіз: «Тримайте руку на пульсі міста!».

Але Район.Любомль – це не одиноке ЗМІ. Ми працюємо у когорті гіперлокальних видань мережі Район.in.ua. Зараз їх є 10 (Район.РожищеРайон.Камінь-Каширський, Район.ЛуцькРайон.ШацькРайон.ГорохівРайон.КовельРайон.КіверціРайон.Володимир-ВолинськийРайон.Острог), але на старті ще кілька нових видань.

До першої річниці роботи Район.Любомль ми зібрали ТОП-10 найпопулярніших новин на сайті, що вийшли з 15 червня 2016 року по 15 червня 2017 року, та кількість їх переглядів.

Студент духовної семінарії терміново потребує донорів крові – 9516

У 21-річного Івана Дубини із Любомля – рак крові. Він уже пройшов два курси хіміотерапії у Білорусії, зараз знаходиться на лікуванні в Луцьку.

«Ягодин»: митники не побачили корабельної гармати, яку в авто везли жінки – 5571

Власницями вантажу виявилися дві українки. Цікаво, що гармата повністю справна – з неї можна стріляти. За документами вона значилася як компонент гідравлічного механізму.


Дівчина з Любомля взяла участь у телепроекті «Панянка–Селянка» – 5435

19-річна Карина Цупко жила як столична пані у розкішному будинку у Конча-Заспі біля Києва.

Працівниця Любомльського відділу поліції просить допомогти врятувати її донечку – 5174

У трирічної Даринки діагностували рак крові. Щоб врятувати дитину необхідне довготривале та дороге лікування за кордоном.

У Любомлі люди в масках застрелили чоловіка, ще двоє – в лікарні – 5002

Невідомі в масках обстріляли компанію чоловіків на одній із баз у Любомлі у близько третьої години ночі  3 квітня.

На «Ягодині» ні в’їхати, ні виїхати: черги в 5 рядів – 4547

Через те, що їде лише «лівак», автомобілі на «зеленому» і «червоному» коридорах стоять на місці.

На Любомльщині від поліомієліту помер 12-річний хлопчик – 4202

Про біль у руках і ногах хлопчик почав скаржитися у неділю ввечері. Ліг спати, а о 6-й ранку в понеділок уже сам не міг підвестися з ліжка. Батьки викликали швидку, яка оперативно доставила його у райлікарню.

Сергія Мокренка під час поховання нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня – 4185

«3 березня... У ШАЦЬКУ ПЛАКАЛИ ВСІ ЛЮДИ І НЕБО... За особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі постановляю: нагородити орденом «За мужність» третього ступеня МОКРЕНКА СЕРГІЯ ВІКТОРОВИЧА – посмертно....(Президент) НЕ ЗАБУДЕМО ТЕБЕ НАШ ГЕРОЮ!»

22-річну наречену із Заболоття хоронитимуть у весільному платті – 3888

Дівчина збиралася заміж: її родина готувалася святкувати заручини. Тепер же весільний коровай, на жаль, ділитимуть на похоронах.

Любомльчани провели загиблого Героя в останню дорогу до рідного дому – 3680

2 березня у Шацьк назавжди повернувся український захисник Сергій Мокренко, який загинув на Сході 28 лютого в бою на Світлодарській дузі.

Понад десяток автомобілів прибули на трасу Ковель – Ягодин і в районі «Машівського бору» зустріли траурний кортеж із Героєм.


 

ТОП-10 СТАТЕЙ

Що ж то коїться на Волинській митниці? – 3810

Начальство «Ягодина» показово та серійно затримують на хабарах, а вищих очільників митниці в Луцьку «стимулюють» добровільно йти з роботи.

Жителі Штуня обурені замовленими звинуваченнями на адресу сільського голови – 2119

Напередодні виборів у районній газеті «Наше життя» вийшла друком стаття Андрія Задорожного «За розвиток громади», в якій автор звинувачує очільника громади у бездіяльності.

Жителі Штуня продовжують відстоювати честь свого сільського голови – 1994

Селяни свою прихиліть Олександру Зінчуку показали на виборах, віддавши за нього 266 голосів із 308 (7 бюлетенів були недійсні).

Вишнівчанка Галина столичну митницю «покорила» – 1808

Окрім виконання своїх основних обов’язків на Київській митниці, жінка встигає ще й на сцені співати-танцювати, хрестиком вишивати і нашим захисникам допомагати.

Монахині відроджують село Городно – 1720

Протягом останніх п’яти років село Городно на Волині відроджується завдяки тому, що тут збудували храм Олександра Невського, дитячу недільну школу при храмі, Свято-Олександро-Невський ставропігійний монастир, храм Святителя Петра, який родом із Волині.

Банківська працівниця творить незвичайні метелики-краватки – 1662

Декретна відпустка подарувала Тетяні Денисюк синочка та цікаве захоплення, яке приносить задоволення і дозволяє підтримувати сімейний бюджет.

Як виживають люди у 30-кілометровій зоні МПР? – 1452

Контрабандний бізнес, сам того не відаючи, затягнув у свої тенета тисячі людей і створив нові професії, де є навіть «смертники».

Єдина на Любомльщині заслужена вчителька України і в 70 років моржує, бігає по кілька кілометрів і викладає в школі – 1398

Мілентина Машковська побувала у 15 країнах світу, лише торік – у восьми куточках Європи. Скрізь черпає знання, якими ділиться з учнями.

Мета життя матушки Анни – поставити на ноги восьмеро своїх дітей – 1308

Найголовніше покликання регента храму у Запіллі Анни Кликоцюк із Любомля – бути матір’ю – порадником і другом, учителем і вихователем, кухарем і нянею.

У мешканця селища Головне на горобині ростуть… яблука – 1241

Ростити фруктові дерева, доглядати за ними аж до плодів, експериментувати – це основне захоплення Степана Солодухи.

ТОП-5 ФОТОГАЛЕРЕЙ

Мер Любомля переплив Згоранське озеро разом із Гузем і Палицею – 1650

7 жовтня 2016 року народний депутат Ігор Гузь, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, мер Любомля Роман Ющук, депутат міськради Олександр Мікульський та інші відчайдухи закривали купальний сезон і пропагували здоровий й активний спосіб життя, перепливши Велике Згоранське озеро.

Згорани: два фестивалі на одні вихідні (День другий) – 1528

На березі Великого Згоранського озера з 15 по 17 липня 2016 року паралельно відбувалися Міжнародний фестиваль «FEST Like» та обласний фестиваль із пляжного волейболу на кубок Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У Вишневі урочисто відкрили та освятили новий спортивний майданчик – 1524

11 вересня у селі Вишнів відбулася визначна подія – урочисто відкрили та освятили сучасний спортмайданчик, який відповідає нормам європейських стандартів.

У Рівному урочисто відкрили дитячий садочок євро стандартів – 1243

За 9 місяців старе приміщення дошкільного закладу реконструювали та добудували. Розрахований садочок на три групи - на 65 дітей. Загалом було витрачено 6 мільйонів 300 тисяч гривень.

Дорослі і діти стояли на колінах – як у Любомлі зустрічали Героя – 1235

При в’їзді у Любомль люди з прапорами, стоячи на колінах, утворили живий ланцюг, який розтягнувся вздовж вулиці 1-го Травня й аж до Центральної площі. Так зустрічали Сергія Мокренка із Шацька.

 


 

 


 

Коментарі
16 Червня 2017, 01:44
В великі молодці! Так тримати!
16 Червня 2017, 01:49
Дякуємо. Старатимемося Вас не розчарувати!
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024