Любомльчан запрошують у літню школу практичної журналістики

02 Липня 2016, 13:07
1354

Волинська незалежна медіа-профспілка у партнерстві з Волинським прес-клубом і медіа-холдингом «Сім'я і дім» оголошують про набір у Третю Літню школу практичної журналістики.

До участі в Школі запрошуємо зголошуватися всіх, хто хоче більше дізнатися про практичну журналістику – студенти вищих навчальних закладів, коледжів, громадські активісти, журналісти-початківці.

На Школі, зокрема, йтиметься про те, як і де шукати інформацію, як написати матеріал, який би «продавав» себе і видання, як і що писати про різні управлінські структури, як проводити журналістські розслідування, які підводні камені чекають на журналістів у спілкуванні і створенні матеріалу і що робити, коли їм перешкоджають у професійній діяльності та ще дуже багато цікавих тем.

Також ви дізнаєтеся, чого чекають від вас редактори, як не розгубитися на події і швидко виконувати завдання. Ви отримаєте максимум практичних знань за мінімальний період.

Заняття триватимуть із 25 по 30 липня в м. Луцьку. Після завершення – тижневе стажування у виданнях медіа-холдингу «Сім'я і дім».

Для участі в Школі потрібно заповнити заявку та надіслати її до 20 липня 2016 р. включно на електронну  адресу [email protected] із темою листа «На Літню школу практичної журналістики».

У заявці потрібно зазначити:

1. Прізвище та ім’я.

2. Контактні дані (телефон, e-mail);

3. Місце навчання, курс

4. Мотиваційне повідомлення (на один абзац), чому ви хочете взяти участь у Літній школі практичної журналістики.

Навчання у Школі безоплатне. Оргвнесок складає 50 грн, який відібрані учасники зможуть здійснити на першій ознайомчій зустрічі. Учасникам із інших міст проїзд і проживання не компенсовуються.

Із додатковими запитаннями можна звертатися до координатора Школи Наталки Пахайчук за тел.: (098) 02-767-97, або писати на e-mail: [email protected]

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39