Учень Любомльської ЗОШ №3 переміг на Міжнародному пісенному фестивалі-конкурсі у Болгарії

30 Червня 2016, 19:08
Фото з особистого архіву 2253
Фото з особистого архіву

З 20 по 26 червня в Болгарії проходив ХVІ Міжнародний фестиваль-конкурс «Слов’янський вінець», в якому взяв участь учень ЗОШ №3 м. Любомля, вихованець Будинку школяра Любомльської районної ради Андрій Ковальський.

Серед 70 учасників, а це діти із країн СНГ та Європи, хлопець своїм співом, ентузіазмом, харизмою, майстерністю, наполегливістю, жагою до мистецтва просто зачарував глядачів і членів професійного журі.

Фото з особистого архіву
Фото з особистого архіву

Оригінальною подачею та професійним виконанням пісні «Papaouitai» Андрій завоював почесне І місце у старшій віковій категорії, за що нагороджений дипломом та медаллю.

«Приємно, що підростаюче покоління йде в ногу з часом. Таким виявився і Андрій Ковальський. Він впевнено крокує до своєї мрії. Починаючи з Міжнародного фестивалю «На зустріч мрії», де він здобув І місце і отримав сертифікат на поїздку у Болгарію, – розповідає директор Будинку школяра Світлана Шваліковська. – Це був справжній зорепад талантів, які з юних років освоюють техніку вокального мистецтва під керівництвом учителів музики, вдосконалюють свою виконавську майстерність».

Вітаємо Андрія з перемогою і бажаємо творчих успіхів, а також відмінних результатів у навчанні.

 

Виступ Андрія Ковальського на цьогорічному Фестивалі англійської мови у м. Любомлі.

 

Коментарі
02 Липня 2016, 16:35
Нащо ж так псувати таку класну пісню???? Взагалі, не розумію навіщо дітям брати такі дорослі пісні з таким глибоким та емоційним змістом?
08 Липня 2016, 06:45
Плюсую вище сказане
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024