Терміново потрібно 100 тисяч гривень на порятунок батька трьох неповнолітніх дітей

29 Червня 2016, 09:51
1796

Андрій та Ліана Положевець із села Почапи дуже хороше подружжя, яке виховує донечка-студентку Ковельського медколеджу, сина-восьмикласника та дворічного синочка. Ніхто з сім’ї офіційно ніде не працює, бо в селі й роботи нема. В обробітку мають землю, тримають господарку: корову, коня, птицю. Словом, трударі. Андрій – майстер-самоучка на всі руки. Поки було здоров’я, сам справлявся й утримував сім’ю. Він не п’є, не курить, турботливий батько і чуйний чоловік.

Рік тому у нього виявили вроджену ваду серця. Лікування не дало ніякого результату.


Терміново потрібна операція. Були на консультації в Києві в Національному Інституті серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова. Там готові Андрію допомогти, але на операцію і післяопераційний період потрібно в межах 100 тисяч гривень. Звісно, у сім’ї таких грошей немає…

З кожним днем його стан погіршується, дається в знаки спека та перепади атмосферного тиску. Серце все частіше нагадує про себе. А він змушений ходити по всіх інстанціях і просити грошей на порятунок. У районній раді йому аж 1000 гривень пообіцяли. Словом, грошей, як кіт наплакав, а попоходити треба.

10 серпня в Андрія день народження – 39 років має бути. Давайте разом подаруємо йому можливість ще багато років радіти цьому дню.

Лише РАЗОМ врятуємо життя Андрія Положевця, коханого чоловіка та люблячого батька трьох дітей.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024