Що вчора наробила негода на Волині?

18 Червня 2016, 18:17
2452 Джерело: volyn.mns

17 червня після сильного дощу та шквального вітру 35 населених пунктів Любомльського і Шацького районів лишилися без світла. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Для ліквідації наслідків негоди, яка трапилася на території області залучалися чергові варти пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Волинській області.

Зокрема, відділення аварійно-рятувальної частини розкрижувало спеціальним інструментом повалені дерева в селі Сирники Луцького району та на перехресті вулиць Львівська–Даньшина. Їхні колеги з частини спеціальної пожежної техніки здійснили очищення проїжджих частин від гілок та повалених дерев на п’яти вулицях Луцька.

Чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини №8 очистила від поваленого дерева проїжджу частину на одній з вулиць у м. Камінь-Каширський, а рятувальники Ратнівської ДПРЧ-14 звільнили дорогу біля села Замшани від двох повалених дерев. Бійці ДСНС Державного пожежно-рятувального поста №21 смт Голоби розчистили від поваленого дерева дорогу поблизу с. Радошин Ковельського району.

Також зареєстровано відключення електропостачання населених пунктів: у Володимир-Волинському районі внаслідок сильних поривів вітру знеструмлено 11 населених пунктів (10 повністю, 1 частково), в Любомльському та Шацькому районах – 35 населених пунктів (28 повністю, 7 частково), у Старовижівському районі – 9 населених пунктів (3 повністю, 6 частково). По усуненню наслідків негоди працюють аварійно-відновлювальні бригади енергетиків.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024