На сесії районної ради атовцеві збирали гроші на глушник до автомата

17 Червня 2016, 19:10
Гроші, які вдалося зібрати на сесії районної ради. 2349
Гроші, які вдалося зібрати на сесії районної ради.

У п’ятницю, 17 червня, на початку дев’ятої сесії районної ради 7 скликання депутат Леонід Самолюк, зачитавши свої депутатські запити, попросив надати слово Анні Карась, редактору місцевої газети «Новий погляд+», вона й передала прохання одного з наших бійців, який зараз перебуває в зоні АТО.

«Сьогодні вранці волонтер Олександр Положевець разом зі своїми друзями-однодумцями з Локачинського району вирушили на Схід. Окрім повного буса з продуктами та всім тим, що просили хлопці, вони «погнали» ще й машину. Вирушаючи в дорогу, Сашко попросив, аби депутати допомогли зібрати 1600 грн на глушник до автомата нашому землякові Володимиру Федчишину. Чоловік пішов на Схід ще на початку бойових дій, а восени минулого року став контрактником військової служби. Зараз Вова у Станиці Луганській, там, де «гаряче», тому йому дуже потрібний цей пристрій».

Першим до збору коштів долучився депутат обласної ради Юрій Гупало, він відразу дістав 1000 грн і тим самим показав приклад іншим. Хто скільки міг, стільки клав до скриньки.

Місцевий підприємець Василь Богуш висловив здивування: «Якого-то глушника можна купити за 1600 грн?!» А колишній представник Правого сектору Любомля Микола Коцура з обурення викрикував, що минулого року вони глушник за тисячу гривень купували. Висловив недовіру волонтерам та не дав ані гривні. До речі, він дуже добре знає Володимира, адже разом із ним був у Правому секторі.

«Ми у засобах масової інформації, в соціальних мережах прозвітуємося за кожну витрачену гривню, – запевнила редакторка».

Буквально за 5 хвилин, завдяки всім небайдужим присутнім у сесійному залі, вдалося зібрати 2592 грн. Глушник уже замовили і перерахували 1600 грн.

За кілька днів пристрій буде в Любомлі. Бійцеві його доставлять «Новою поштою», або найближчим часом завезуть самі волонтери. Решту грошей буде використано на потреби наших захисників, про що активісти теж пообіцяли прозвітувати.

Коментарі
20 Серпня 2018, 07:39
А ПОТІМ ЗЛИДЕННІ ВОЛОНТЕРИ ЇЗДЯТЬ НА НОВИХ АВТО
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024