В Любомлі продовжують облаштувати стелу пам’яті загиблих у зоні АТО

17 Червня 2016, 09:05
3193

Понад місяць тому за ініціативи Любомльської громадської організації ветеранів та учасників АТО «Миротворець», фінансової підтримки районної партійної організації «Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» та любомльської організації ВО СВОБОДА розпочалися роботи по облаштуванні стели пам’яті: «Герої не вмирають».

Олександр Лисенко, голова громадської організації ветеранів та учасників АТО «Миротворець», буквально за тиждень разом зі своїми побратимами та однодумцями зробили основну роботу по облаштуванні стели. Далі справа пішла за майстром, який взявся вирізати надпис «Герої не вмирають». Днями його вже вмонтували на стелу. Незабаром під шефством та безпосередньої участі знаної місцевої художниці Наталії Блонської почнуть розмальовувати стелу. Обробкою та виготовленням світлин загиблих Героїв займається місцевий фотограф Юрій Остренко. Комунальна служба м. Любомля покосила траву біля стели та висадила квіти.

Організатори сподіваються, що вже найближчим часом відбудеться урочисте відкриття стели пам’яті: «Герої не вмирають» і в нашому районі за понад два роки війни з’явиться місце, де люди вшановуватимуть пам’ять загиблих воїнів-земляків.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024