Карпати, Світязь, Емірати: де любомльчани полюбляють відпочивати

25 Липня 2018, 21:45
2852

І хоча цього тижня прогнози синоптиків не надихають, а дощ за вікном не вщухає, любомльчани не втрачають надії та планують свої відпустки. Отож, де та як відпочивають містяни?

Мальовнича Україна має не менше цікавих місць, аніж інші країни. Тисячі різних курортів чекають туристів та кожного року вигадують щось нове, аби в майбутньому знову побачити своїх гостей. Відпочинок на батьківщині — це, за стереотипами, «дешево та сердито», але чи так?

Володимир, 24 роки:

«Як на мене, то найкраще навідатись до сусіда Світязя. По-перше, дуже близько, вам не доведеться купувати квитки за місяць, бронювати хостел, готель чи квартиру і перейматися, чи вона виглядатиме такою, як на світлинах в інтернеті та чи взагалі існує. По-друге, ви завжди можете повернутися додому, якщо зіпсувалася погода. А розваг біля озера вистачає на будь-який смак».

Аліна, 20 років:

«Якщо подорожуєте Україною, то обов’язково заїдьте до Одеси. Я, наприклад, ніколи не зупиняюсь у селах поблизу, бо люблю шум та гамір міста. Романтика ліхтарів та вуличні музики, супермаркети, де можна в будь-який час придбати все, що заманеться, Чорне море, хіба ж не ідеально?»

Олександр, 19 років:

«Карпати — оптимальний варіант на всі випадки життя. Взимку — лижі або ж сноуборд, влітку — кемпінг. Підкорити вершину, ночувати просто неба, грітись біля вогнища та просто насолоджуватись краєвидами. Не обов’язково їхати в Буковель, витрачати шалені кошти, а ціни там, до речі, кусаються, якщо можна бюджетно та з користю провести дозвілля».

Олена, 20 років:

«Почнемо з того, що кожен сам обирає те місце, де йому комфортно. Ну, звісно, це залежить від багатьох факторів: ціни, якості, наприклад. Як на мене, чудовий варіант — Туреччина. Ця країна порівняно молода за своїм туристичним призначенням. Але вже встигла підкорити мільйони сердець. Там є на що подивитись та куди піти».

Мілана, 27 років:

«Для мене все просто, адже я сонцезалежна. Обожнюю ніжитись у теплій воді і купатися в променях сонця. До того ж, подорожі — завжди нові місця, нові люди та ландшафти. Однозначно радила б Об’єднані Арабські Емірати, Мальдіви та Італію, там будь-яке селище виглядає казково».

Іванна, 30 років:

«Якщо їхати за кордон, то в Хорватію. Адже ця держава порівняно близька й дешева. Дістатись туди дуже легко, але найкраще їхати власною автівкою і не бути залежним від потягів чи автобусів, тип паче, різних туристичних агенцій. Мені подобається досліджувати центр пішки та втомленою і щасливою прийти до готелю. А море тепле та чарівне. До того ж, ціни зовсім не «кусаються», а навпаки, можна знайти житло дешевше, аніж на Світязі».

Пам’ятайте, будь-який відпочинок може стати вражаючим та залишитись приємним спогадом на довгі роки, адже саме вам вирішувати, якою буде відпустка.

Ірина САВОШ,

студентка II курсу ЛНУ імені І. Франка

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39