Жителька села Куснище відсудила сина у покійного чоловіка-італійця

23 Липня 2018, 13:41
Апеляційний суд Волинської області. 3432
Апеляційний суд Волинської області.

Інна Підлознюк подала апеляцію на рішення Луцького міськрайонного суду, аби її син лишився з нею в Україні, а не їхав до свого батька в Італію.

Що вирішив Апеляційний суд Волинської області, далі у сюжеті ТРК «Аверс».

Громадянин Італії Клаудіо Батацца через Луцький міськрайонний суд у травні домігся рішення, аби його син Алессандро повернувся до нього.

Нині чоловіка вже немає в живих. Мати хлопчика Інна Підлознюк, яка зараз проживає в Україні і забрала Алессандро з собою, подала апеляцію: син повинен лишитися з нею.

В Апеляційному суді Волинської області представник Інни Підлознюк наголосила: хлопчик адаптувався в Україні, має тут друзів, маму, а в Італію йому тепер їхати нема до кого. В Україні дитина – з листопада 2016 року.

Вислухавши аргументи та взявши до уваги всі обставини, суд постановив:

«Клопотання відповідача Підлознюк Інни Валеріївни задовольнити. Рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області від 15 травня 2018 року у цій справі скасувати. Закрити провадження у справі за позовом Клаудіо Батацца, в інтересах якого діє Головне територіальне Управління юстиції у Волинській області до Підлознюк Інни Валеріївни про забезпечення повернення дитини до Італійської Республіки».

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39