Художниці з Хворостова вручили орден княгині Ольги ІІ ступеня

19 Липня 2018, 17:51
2890

У четвер, 19 липня, голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко разом із очільником Любомльської РДА Олександром Устименком завітали до Валенитини Михальської та вручили державну нагороду – орден княгині Ольги ІІ ступеня.

«Сьогодні, у надзвичайно гарний день, дуже хороші люди до мене завітали. Не сподівалася й не чекала, що може таке статися: я отримаю ще одну державну нагороду. Вважаю, що цей орден більше належить моїй мамі, моїм батькам. Хоч тата вже немає, але є у світлій пам’яті… Ненька мені у всьому допомагає, вона мене доглядає як малу дитину, ця нагорода для неї за її золоті руки, золоте серце, за її доброту», – дякуючи, наголосила Валентина Михальська.

«Вас народили людиною світлою, від Бога. Ви робите велику справу, діти змалечку, гортаючи книжки, які ви оформили, розуміють, що таке почуття чудового й прекрасного. Вважаю високим рівнем сходження, тим, що ведете людей до чогось гарного, тим, що має очищати від усього недоброго. Художник же – це інструмент у Господніх руках, він має нести добро, позитив», – зазначив Олександр Савченко.

«Ми дуже пишаємося, що на Любомльщині є такі відомі люди, по-перше, талановиті. Бажаю Вам міцного здоров'я, натхнення, цікавих зустрічей, яскравих ідей, нових виставок, реалізації всіх задумів та мрій», – звернувся до Валентини Михайлівни Олександр Устименко.

Гості змогли побачити мініатюри з-під пензля мисткині, її чудові акварелі, портрети, графічні роботи.

На завершення приємної невимушеної бесіди художниця побажала посадовцям:

«Щоб завше у вас все було правильно, щоб робота приносила радість людям і задоволення вам. Сподіваюся на вашу допомогу, і не тільки я, таких людей дуже багато, які потребують постійної підтримки. Не тільки матеріальної, а й більше моральної, щоб турбота про людей з особливими потребами, але не з необмеженими можливостями, була на належному рівні».

5

Яна ЮР'ЄВА, спеціаліст з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату РДА

Коментарі
20 Липня 2018, 20:14
вітяння Валентині! міцного здоровя, творчої енергії ! дякуєм за вашу працю!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024