Представники Рівненської ОТГ вивчали проблеми громади у 14 селах

18 Липня 2018, 21:34
1419

Представники громади побували у 14 населених пунктах із 17, де розміщені заклади культури, освіти, медицини тощо, поспілкувалися з жителями цих сіл та вислухали їх пропозиції щодо функціонування тих чи інших закладів.

У середу, 17 липня, депутати Рівненської сільської ради майже у повному складі, працівники виконавчого апарату, в.о. старост громади на чолі із сільським головою провели виїзне засідання постійних комісій ради з метою об’єктивного вивчення стану об’єктів інфраструктури на території Рівненської сільської ради та визначення черговості щодо проведення ремонтних робіт, – йдетьмся на сайті громади.

Більшість депутатів вперше відвідала всі куточки Рівненської сільської ради, ознайомилася із технічним станом всіх закладів та установ громади, приблизною потребою в коштах на їх збереження та функціонування. В подальшому це буде враховано при прийнятті рішень щодо виділення коштів на утримання або збереження закладів інфраструктури громади.

Депутати проаналізували стан доріг сільської ради, проведення підготовчих робіт до нового навчального року в навчальних закладах та потребу в забезпеченні нормального функціонування дошкільних закладів. Найбільших капіталовкладень на сьогоднішній день потребують сфери культури та медицини. Необхідно проводити роботи з перекриття даху, заміни вікон та утеплення приміщень майже всіх закладів культури та медицини.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024