Весілля на районі: в один день чотири пари поєднали свої долі

13 Липня 2018, 13:53
5881

На свято Петра й Павла у Любомльському районному відділі державної реєстрації актів цивільного стану на рушничок щастя стали прекрасні, ніжні та романтичні пари: Юрій Кузьмик та Інна Склянчук, Олександр Романюк та Вікторія Чуб, Анатолій Дудар та Валентина Максимук, Петро Білий та Світлана Філімонюк.

Про це на своїй сторінці facebook написала Лілія Станіславчук, начальниця Любомльського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

«Щиро зичимо їм сімейного затишку, любові, благополуччя, миру, злагоди на многії, многії літа. Напевно, кожен працівник РАЦСУ, який реєструє шлюби, коли вітає молодят, разом із прекрасними словами передає їм і часточку своєї душі, свого серця і щиро вірить, що ці молодята через усе життя пронесуть те кохання, яке так сяє в їхніх очах в день шлюбу».








Також Лілія Петрівна розповіла молодятам про потрібний українським громадянам загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО», який активно стартував у червні 2017 року.

Метою проекту є формування нової правової свідомості шляхом інформування громадян про їхні права та надання механізмів щодо їх захисту.

Ціль проекту – підвищити юридичну грамотність українських громадян, допомога громадянам, підвищення їхньої правової обізнаності, забезпечення дотримання прав людини та основних свобод, рівного доступу до правосуддя, а також надання якісних та комфортних сервісів населенню.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром