Рівне: розводять овець, страусів, качок, гусей і планують вирощувати лохину

07 Липня 2018, 14:05
Розводять овець, страусів, качок, гусей 2735
Розводять овець, страусів, качок, гусей

Директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко в рамках робочої поїздки відвідав Шацький та Любомльський райони.

У Любомльському районі Юрій Горбенко зустрівся з головою райдержадміністрації Олександром Устименком, – повідомляють у Департаменті агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації.

Під час робочої зустрічі, обговорили питання моніторингу та ефективності використання земель сільськогосподарського призначення.

За результатами розмови, домовлено про спільну зустріч із головами об’єднаних територіальних громад та сільськими головами Любомльського району, за участі керівництва Держгеокадастру. Зустріч відбудеться у середу, 11 липня.

На завершення робочої поїздки, Юрій Горбенко відвідав фермерське господарство «Вест-Фенікс», що у селіРівне. Керівник Анатолій Прилуцький продемонстрував потужності та ознайомив з роботою господарства.

На фермі розводять овець, страусів, качок, гусей. А також оскільки місцеві поліські землі сприятливі для вирощування лохини, то фермер уже підготовив 20 га площ під цю культуру. Висаджувати саджанці планують восени цього року.







 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024