Любомльчанка здобула бронзу в обласному конкурсі «Кращий держслужбовець»

23 Червня 2018, 15:31
Олеся Сацюк (крайня зліва) 2338
Олеся Сацюк (крайня зліва)

Цьогоріч відзначення свята є знаковим, адже український державній службі виповнилось 100 років.

Напередодні Дня державної служби в Україні 21 червня у приміщенні облдержадміністрації відбулися урочистості, де з професійним святом вітали людей, робота яких – служити державі, – повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

До привітань держслужбовців долучився і голова облдержадміністрації Олександр Савченко, який побажав присутнім оптимізму та з гордістю нести свою службу, не дивлячись на усі труднощі. Також керівник виконавчої гілки влади в області зачитав вітання з нагоди 100-річчя державної служби, які надійшли у облдержадміністрацію від Президента України Петра Порошенка та Прем’єр-Міністра України Володимира Гройсмана.

Опісля ж перейшли до вручення Почесних грамот та подяк обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю в органах державної влади, високопрофесійне виконання службових обов’язків, особистий внесок у соціально-економічний розвиток області та з нагоди професійного свята.

Продовжили офіційну частину врученням відзнак переможцям ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», який в області відбувся 14 червня.

За результатами конкурсу визначили переможців у номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст». Вручали відзнаки кращим державним службовцям керівник апарату облдержадміністрації Богдан Гончарук та голова Волинського обласного комітету профспілки працівників державних установ Ольга Сабурова.

Зокрема, ІІІ місце у номінації «Кращий керівник» між собою розділили: начальник служби у справах дітей Любомльської райдержадміністрації Олеся Сацюк та завідувач юридичного сектору апарату Старовижівської райдержадміністрації Ірина Карпук.

Опісля нагородження для присутніх звучали художні номери за участі артистів дуету «Душа Волині», Ірини Котлицької та студентів Волинського коледжу імені Ігоря Стравінського.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024