«Лісовий бізнес»: на Любомльщині подали заяви на заготівлю понад 100 тонн чорниць

17 Червня 2018, 15:19
Заготівля чорниць 1743
Заготівля чорниць

У Любомльському районі створили постійно діючу комісію щодо організації державного контролю за заготівлею дикоросів.

Під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Герасимчука відбулося  чергове засідання районної комісії за участю представників лісогосподарських  підприємств району, управління Держпротспоживслужби  в районі, державного інспектора  з охорони навколишнього  середовища, силових структур, податкової інспекції та об’єднаних територіальних громад. Про це повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату РДА.

Під час засідання розглянули  5 поданих заяв  від тимчасових лісокористувачів щодо надання дозволів на заготівлю ягід чорниці  в кількості 108 тонн і грибів лисичок в кількості 1 тонна.

Також обговорили проблемні  питання, які виникають  на території місцевих громад, де проходить  заготівля другорядних лісових матеріалів.

За результатами  комісії погодили надання дозволів згідно з поданими заявами  на заготівлю ягід чорниці та грибів лисичок , з урахуванням сплати рентної плати за здійснення  побічних лісових користувань у розмірі 97,8 копійок за кілограм ягід чорниці та 181,7 копійок за кілограм грибів лисичок.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024