Безробітна з Вишнева відкрила власну справу

09 Червня 2018, 14:00
Людмила Домаль 4383
Людмила Домаль

Бути успішним в житті може людина активна, позитивна, яка не боїться життєвих змін та відкрита до нового та незвіданого. Такою можна назвати Людмилу Домаль, яка, втративши роботу, не розчарувалася в житті, а активно почала шукати себе в новій справі.

Так сталося, що пропрацювавши більше 17 років бухгалтером, Людмила залишилася без роботи. Втративши надію знайти роботу самотужки, в грудні 2017 року звернулася в Любомльський районний  центр зайнятості, — йдеться на сторінці установи у facebook.

Фахівці центру зайнятості з розумінням віднеслися до тимчасових проблем безробітної, запропонували відвідати інформаційні семінари з питань зайнятості населення, семінари з пошуку роботи, тренінги, на яких безробітна детально ознайомилася з станом ринку праці в регіоні.

Людмила набула умінь складання резюме, написання супровідного листа, навчилася техніці співбесіди з роботодавцем. Крім того, особистий консультант ознайомлювала з вакансіями, ретельно підбирала роботу.

Після відвідування семінару з орієнтації на підприємництво, Людмилу Домаль зацікавила можливість започаткувати власну справу за сприяння центру зайнятості. Коли особистий консультант запропонувала курсове навчання за напрямком «підприємець-початківець», Людмила  погодилася. Отримавши одноразову допомогу для організації підприємницької діяльності, започаткувала власний бізнес.

Для креативної, енергійної та активної Людмили започаткування власного справи «Роздрібна торгівля одягом» – новий етап в житті, який, без сумніву, буде наповнений позитивними враженнями від спілкування з клієнтами та принесе матеріальний достаток. А ще вона впевнена, що долі-дороги недаремне привели її в центр зайнятості. Тут вона отримала багато нової та цікавої інформації та матеріальну підтримку для започаткування власної справи.

3

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024