Любомль: вихованцям районної гімназії урочисто вручили свідоцтва

09 Червня 2018, 10:15
2257

Учні приймали вітання від директора гімназії Олени Тишик, батьків, друзів, учителів. Самі ж говорили: «До зустрічі 1 вересня в новому навчальному році». «До побачення, рідна школо» казали дев’ятикласники, які планують продовжити навчання в закладах вищої освіти різних рівнів.

У п’ятницю, 8 червня, випускники 9-х класів Любомльської гімназії ім. Наталії Ужвій отримали перший в житті документ, який вони заробили самостійно, як сказала класний керівник 9-А класу Тетяна Загура, це свідоцтво про базову середню освіту, – про це на своїй сторінці у facebook написала заступник директора Оксана Романюк.

«Ми працювали разом п’ять років. Я пишаюся вашими людськими якостями, горджуся вашими досягненнями в науці, мистецтві, спорті. А ще дякую вам, що ми могли говорити на рівних на різні теми, що ви завжди маєте свою думку, що формуєте власний погляд на життя, що маєте свої життєві принципи, яким ніколи не зраджуєте. А ще за те, що так міцно любите своїх батьків і близьких. Хай ваш життєвий вибір буде правильним, ви оберете сродне діло й станете щасливими людьми», – йдеться у дописі.











Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром