Учні Куснищанської школи побували в гостях у рятувальників

07 Червня 2018, 12:48
1494

Кожен охочий зміг відчути себе у ролі рятівника – і дівчатка, і хлопчаки, намагалися навипередки один перед одним приміряти на себе амуніцію справжніх пожежних та «порулити» у пожежному авто.

Так, 5 червня співробітники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини управління ДСНС України у Волинській області зустрічали в себе в гостях учнів пришкільного табору «Веселка» Куснищанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Екскурсія виявилася досить насиченою та цікавою для дітей. Адже рятувальники кожного разу у таких зустрічах ставляться до відвідувачів із непідробною увагою і доброзичливістю.

Рятувальники розказали учням про свою роботу, про те, на скільки важливо у повсякденному житті дотримуватись правил безпеки, акцентували увагу на причини виникнення пожеж, їх запобігання, як правильно діяти у разі пожежі, при виявленні вибухонебезпечних предметів та відповідали на питання, які задавали діти.

Найбільше школярам запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням.



Зважаючи на те, що у школярів розпочинаються канікули, рятувальники провели профілактичні бесіди з питань безпечної поведінки у літній період.

Екскурсія в пожежно-рятувальний підрозділ дає можливість дітям побачити важливість професії рятувальника та навчитися не губитися в небезпечних ситуаціях.





Анна СКЛЯНЧУК,

учениця 9 класу ЗОШ №2 м. Любомль

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024