Головне: учнів інтернату привітали з Міжнародним днем захисту дітей

02 Червня 2018, 17:29
1394

По-особливому чекають першого літнього дня у Головненській спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернаті.

До дітей поспішають шефи і кожен несе подарунки. Найбільше приносять різні солодощів та фруктів. То ж і не дивно, що задовго перед святом діти по декілька разів перепитують у вихователів: «Чи хтось приїде до нас?», «А чи привезуть цукерки?». Про це повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

І ці маленькі сподівання переростають у велику радість, коли до класної кімнати заходять шефи – їхні добрі друзі. Когось знають вже давно, з кимось познайомились недавно. А найчастіших гостей, які допомагають школі вже багато років, знають всі вихованці.

Привітати дітей із цим чудовим святом завітали керівник апарату райдержадміністрації Людмила Ганайлюк  та начальник служби у справах дітей Олеся Сацюк. Також відвідали підшефні, привітали діток і подарували яскраві пакунки з іграми для розвитку та солодощі.

Людмила Іванівна побажала усім гарного настрою та здійснення бажань, подякувала педагогічному колективу за любов і милосердя, підкресливши, що творити добро – це найвища місія.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024