Учні Хворостівської школи побували на екскурсії на Рівенщині

28 Травня 2018, 20:14
У Рівненському зоопарку школярі  побачили екзотичних тварин. 4077
У Рівненському зоопарку школярі побачили екзотичних тварин.

Вихованці обрали поїздку за маршрутом ПересопницяРівнеКлевань.

Рівне – це «бурштинова столиця», чисті вулиці та парки, сучасні розважальні центри, місто фестивалю вуличної музики та студентів. Сонячного травневого дня разом ми вирушили в довгоочікувану подорож. Гід, пані Ірина, знайомила нас із цікавими історіями про волинські озера, населеними пункти, які ми проїжджали.

Перша екскурсія – Археологічно-культурний центр «Пересопниця». Місце, де завершилося створення найвідомішого українського Євангелія і де звели Археологічно-культурний центр. Цю будівлю видно ще на під’їзді до села. На його території є реконструкція садиби XII ст.

Потім ми відвідали Музей бурштину, що розмістився у Рівненському будинку вчених, у будівлі-особняку початку XX століття. Там ми побачили не лише відтінки «сонячного каменю», але й прикраси та картини з нього.

У місті Рівне на нас чекав відомий у Західній Україні зоопарк. Звичайно, в таку спеку звірі шукали затінку і не дуже поспішали до нас. Однак нам усе-таки вдалося побачити буйволів, мавп, пеліканів, левів та інших екзотичних тварин.

Після зоопарку вирішили розважитись у центрі «Екватор». Із задоволенням відвідали різні атракціони, а також, незважаючи на теплу погоду, покаталися на ковзанах. Сповнені позитивних емоцій, трішечки стомлені, повертаючись додому, заїхали у Клевань, де прогулялися по Тунелю кохання. Сама природа допомогла людині створити такий чудовий куточок, оповитий романтикою та любов’ю.

Із сувенірами та гарним настроєм щасливо повернулися додому.

Тамара БОРТНІЧУК,

класний керівник 7 класу Хворостівського НВК

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром