Юлія Тимошенко: Руйнівні наслідки зовнішнього впливу виправить нова команда

20 Травня 2018, 17:00
Юлія Тимошенко 1637
Юлія Тимошенко

Україна протягом останніх чотирьох років перебуває під негативним зовнішнім управлінням.

Про це заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко під час ефіру на телеканалі «NewsOne».

Політик наголосила, що питання зовнішніх впливів треба розділяти на позитивний аспект, як-то підтримка США, ЄС чи МВФ, і на бажання отримати вигоду із слабкості країни.

«Ми маємо Угоду про асоціацію між Україною і ЄС, співпрацюємо із МВФ. В України також є сильні друзі – США, ЄС, інші країни світу, які підтримали нас проти зовнішньої агресії Росії. У цьому випадку я би категорично не розглядала це як елементи якогось зовнішнього управління, адже мова йде про солідарність та бажання допомогти нам проходити тяжкий шлях становлення», – пояснила Юлія Тимошенко.

Водночас Тимошенко застерегла: є негативне зовнішнє управління, мета якого – цинічно заробити на Україні. Всі відчувають, що ні уряд, ні президент, ні НБУ – не ухвалюють самостійних і чітких рішень.

«Сьогодні ведеться величезна кампанія для того, щоб маріонетки, які не знають, як управляти країною і виводити її з кризи, прийшли на найвищі посади у державі», – зауважила політик.

На її переконання, доля країни вирішуватиметься на наступних президентських і парламентських виборах. Юлія Тимошенко також закликала зробити так, «щоб хоч один раз в історії України до влади прийшла сильна, незалежна, професійна команда, зокрема національних українських технократів, які поставлять країну на ноги».

«Ми сьогодні збираємо таку команду і готові публічно оголосити новий курс країни, який має дві складові: перша – це перебудова всієї політичної системи життя, і друга – це новий економічний курс країни, який крок за кроком виведе нас з критичного стану», – підсумувала Голова партії.

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024