На Любомльщині за недотримання пожежної безпеки до відповідальності притягнули посадових осіб

17 Травня 2018, 11:14
1496

Співробітники Любомльського РВ Управління ДСНС України у Волинській області співробітники Любомльського РВ Управління ДСНС України у Волинській області 15 травня провели сім позапланових перевірок закладів з масовим перебуванням людей.

В усіх перевірених об’єктах – загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах сіл Рівне, Забужжя, Гуща, Столинські Смоляри та Гороховище – виявлено, що дерев’яні конструкції горищ не оброблені вогнетривким розчином. У загальноосвітніх школах і дитсадках сіл Столинські Смоляри, Рівне, Гуща, Забужжя , Гороховище не проведено заміри опору електромережі. У загальноосвітніх школах с. Столинські Смоляри та Гороховище відсутній блискавкозахист на декількох корпусах закладу, – повідомляють у Любомльському РВ Управління ДСНС України в області.

На всіх об’єктах відсутня автоматична пожежна сигналізація. За результатами перевірок, семеро посадових осіб притягнуті до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів.

Рятувальники неодноразово нагадують керівникам закладів на відповідальність і важливість дотримання належного протипожежного стану об’єктів та усунення порушень.







 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024