У Любомлі відбулося свято народної творчості

07 Травня 2018, 11:34
1988

У програмі заходу були виступи фольклорних колективів громади, мистецька акція «Українські традиційні страви», етнографічний майданчик зі старовинним українським одягом та виробами народних майстрів.

У неділю, 6 травня, на центральній площі міста проходило свято народної творчості «Юріївські наспіви», – йдеться на сторінці facebook Любомльської ОТГ.

Сонячна погода, колоритність і яскравість виступів та виробів представлених на виставці,сприяли святковій атмосфері, приваблювали жителів громади та занурювали у світ народних традицій, звичаїв і творчості.

Важливість подібних заходів є очевидною, адже дякуючи ним збагачується національна культурна скарбниця, популяризується духовна спадщина нашого народу та підвищується рівень виконавської майстерності фольклорних колективів.

Відкрили святкову програму та привітали любомльчан голова Любомльської ОТГ Роман Ющук, перший заступник голови Любомльської районної державної адміністрації Олександр Герасимчук та настоятель храму Архістратига Михаїла УПЦ КП отець Віктор Возняк.















Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024