Весілля на районі: на Любомльщині народилася нова сім'я

04 Травня 2018, 09:01
6902

Днями на рушничок долі стала прекрасна, ніжна та романтична пара – Валентин Трохимович та Оксана Вовк.

Про це на своїй сторінці facebook написала Лілія Станіславчук, начальниця Любомльського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

«Дорогі молодята, нехай ваші стосунки будуть міцними і щирими. Нехай у сім’ї панує розуміння та щастя. Нехай спільний шлях буде світлим і щасливим, а сімейна чаша буде повна достатку й радості», – йдеться у дописі.



Також Лілія Петрівна розповіла молодятам про потрібний українським громадянам загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО», який активно стартував у червні 2017 року.

Метою проекту є формування нової правової свідомості шляхом інформування громадян про їхні права та надання механізмів щодо їх захисту.

Ціль проекту – підвищити юридичну грамотність українських громадян, допомога громадянам, підвищення їхньої правової обізнаності, забезпечення дотримання прав людини та основних свобод, рівного доступу до правосуддя, а також надання якісних та комфортних сервісів населенню.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024