У Вишнівській громаді відшумів фестиваль дитячих талантів

30 Квітня 2018, 22:29
4188

Перед концертною програмою присутні змогли оглянути виставки декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, створеними руками дітей, а також спробувати і самим виготовити деякі цікаві поробки, адже керівники гуртків проводили майстер-класи свого цікавого ремесла.

У неділю, 29 квітня, у Радехівському будинку культури відбувся фестиваль учнівської художньої самодіяльності «Дивосвіт дитячих талантів» закладів освіти Вишнівської сільської ради, що став справжньою феєрією дитячої творчості та посмішок, – йдеться на сайті громади.

Діти Вишнівської громади вже неодноразово доводили, що талановиті діти – талановиті у всьому! Це і музиканти, танцюристи, спортсмени, і майбутні артисти. І саме в цей день усі мали змогу в цьому переконатись.

Цікавим поєднанням був спільний номер «Добрий ранок, Україно!» у виконанні учениці Римачівського НВК Єлизавети Кривошей та хореографічного колективу Радехівської школи.

Юлія Сахарук виконала пісню «Хто як не ти?» з репертуару Христини Соловій, зачарувавши своїм ніжним голосом, дівчинка змогла донести до глядачів, що все залежить від нас самих, адже хто ж як не ми, будемо будувати своє майбутнє.

Творчий колектив Олеської школи зібрав у себе і учнів, і вчителів, батьків та навіть виконуючого обов’язки старости. Спільно вони виконали чудову пісню «Україна – це ми».

А згодом на сцені з’явились справжні козачата із Вишнівського НВК, які заспівали для присутніх у залі «Козацький марш» під акомпанемент шкільного маестро.

Яскравим та незабутнім був номер вихованців Радехівського дошкільного закладу «Веселі жабенята». Старання майбутніх школярів не змогли не оцінити глядачі і подарували малюкам шквал бурхливих оплесків.


А вокальна група «Джерельце» місцевої школи, заспівали гарну пісню про «Черевички».

Не обійшлося і без гумору, адже Артем Герасименко декламував гумореску Остапа Вишні «Моя автобіографія», чим викликав посмішки в присутніх та зарядив усіх гарним настроєм.

Артем Герасименко декламував гумореску Остапа Вишні «Моя автобіографія».
Артем Герасименко декламував гумореску Остапа Вишні «Моя автобіографія».

Кажуть, що талант завжди родом із дитинства. І що кожна людина народжується із зернятком у руці. Тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. Такі таланти розгледіли у Радехівській школі і їх зернятко проросло чудовим хореографічним етюдом «Танець метеликів». Справді, наче метелики літали, танцювали дівчатка.

Хореографічний етюд «Танець метеликів».
Хореографічний етюд «Танець метеликів».

Альона Забокрицька, учениця Штунської школи заспівала музичний твір «Діти – квіти».

Сучасним і цікавим було виконання англомовного каверу на пісню «Reality» вокально-інструментальним дуетом у складі Анни Козел та Романа Удальцова, учнів Вишнівського НВК. Чудова гра на гітарі та прекрасний вокал зробили свою справу і зал вибухнув в оваціях.

Нещодавно у громаді проходив територіальний конкурс юних читців «Лесин край» і його переможниця Діана Федюшина декламувала присутнім твір великої поетеси «Бути чи не бути».

Ліричним та проникливим був виступ учениць Римачівського НВК Єлизавети Кривошей, Анастасії Дідух та Анастасії Бородачової з піснею «Батько і мати».

Анна та Юлія Сахарук, учениці Вишнівського НВК, ще й нагадали нам як чудово мати меншу сестру чи брата «Піснею про сестру».

Здавна український народ славився своїм фольклором, а в Радехівській школі активно навчають цьому дітей і глядачі мали змогу переглянути постановку малого «Перевесла».

Вокальна група Штунської школи співала про «Щастя» та учень Бережецького НВК Андрій Сташук – «Хай буде щастя і любов», а також вокальна група Радехівської школи – «Ми щасливі діти».

Учні Вишнівського НВК представили флешмоб «Я, ти, він, вона – наша дружня сім’я».

Учні Вишнівського НВК представили флешмоб.
Учні Вишнівського НВК представили флешмоб.

Учениця Вишнівського НВК Анна Козел виконала ліричну, зворушливу пісню «Мир над Україною».

Учениця Вишнівського НВК Анна Козел.
Учениця Вишнівського НВК Анна Козел.

«Справді, дивлячись на наші маленькі дарування, хочеться щоб скоріше настав мир, щоб наші діти впевнено йшли у щасливе майбутнє і будували нашу країну такою, якою б пишались усі. А з такими дітками, які сьогодні виступали на цій сцені, ми віримо, що так і буде», – сказав у промові Вишнівський сільський голова Віктор Сущик. Він подякував дітям, організаторам фестивалю, вчителям та батькам за той рівень, який вони показали в цей день спільними зусиллями.

Вишнівський сільський голова Віктор Сущик.
Вишнівський сільський голова Віктор Сущик.





















Антон Марцинішин,

головний спеціаліст гуманітарного відділу

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024